Nadační fond Kometa | 8. 11. 2019 BENEFIČNÍ OSLAVA NAROZENIN
18472
post-template-default,single,single-post,postid-18472,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

8. 11. 2019 BENEFIČNÍ OSLAVA NAROZENIN

Den s Kometou

12 Lis 8. 11. 2019 BENEFIČNÍ OSLAVA NAROZENIN

BENEFIČNÍ OSLAVA 3. NAROZENIN

RESTAURACE SIGNATURE A HOTEL VICTORY PODPOŘILI NADAČNÍ FOND KOMETA

V pátek 8. 11. 2019 se v restauraci Signature slavilo 3. výročí od jejího otevření. Každoročně majitelé tuto oslavu pojmou benefičně a pomáhají tam, kde je potřeba. V letošním roce se výtěžkem rozhodli podpořit naši organizaci, a částka tak poputuje na podporu dětí s poruchou autistického spektra.

 

Akce se nesla v hokejovém duchu a modrobílých barvách. Součástí byli i hráči HC Kometa Brno – Tomáš Plekanec, Michal Gulaši, Leoš Čermák, Jan Hruška a Petr Holík. Při této příležitosti jsme pokřtili kalendář, který tentokrát nafotil klub HC Kometa Brno společně s Nadačním fondem KOMETA.

(Foto: Martin Školoud)

Návštěvníci podpořili nadační fond prostřednictvím zakoupení vstupenek na akci, přispěním do zapečetěných kasiček a dražby hokejových artefaktů – mistrovského dresu Tomáše Bartejse, hrané hokejky Martina Erata a zlaté medaile z mistrovské sezóny 2017/2018, kterou do aukce věnoval majitel klubu pan Libor Zábranský. Svůj hattrick a skvělé ceny si mohli hosté vystřelit v tréninkové hokejové bráně.

Křtem kalendáře a následnou dražbou provázel hosty patron Nadačního fondu KOMETA, pan Tomáš Matonoha. Celým večerem hosty provázela hudba od DJ Andrea Fiorino, kterou v průběhu večera doplnil Michal Hejč houslemi a saxofonem. Připraven byl i zážitkový orientální koutek vodních dýmek Shisha original společně s thajskými masážemi šíje ThaiStar Brno a Gify koutek. Mimo výše uvedené byl součástí i bohatý a výborný catering od šéfkuchaře Pavla Veltruského, skvělá vína a jiné drinky či ochutnávka rumů.

 

(Foto: Martin Školoud)

Výtěžek – krásných 167 700,- Kč putuje na podporu naší činnosti, konkrétně na zajištění terapií senzorické integrace pro děti s diagnózou autismu. Senzorická integrace pomáhá dětem vyrovnat deficity ve smyslovém vnímání, které se mohou projevovat zvýšenou citlivostí na zvuky, pachy či zrakové podněty a ovlivňují psychomotorický vývoj.

Z celého srdce děkujeme všem, kteří přispěli na naši činnost. Především pak majitelům restaurace, panu Lumírovi Sendeiovi a Jirkovi Lešikarovi, že se rozhodli podpořit právě nás. Byl to úžasný večer v krásném prostředí se skvělými lidmi a dokonalým programem, na který budeme všichni ještě dlouho vzpomínat.
(Foto: Martin Školoud)
Reportáž z páteční akce naleznete ZDE
Děkujeme!
Tým Nadačního fondu KOMETA