Nadační fond Kometa | DRFG Arena se rozzářila do modrých barev
16497
post-template-default,single,single-post,postid-16497,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

DRFG Arena se rozzářila do modrých barev

09 Dub DRFG Arena se rozzářila do modrých barev

Nadační fond Kometa a hokejový klub HC Kometa Brno se společně připojili ke světovému dni o zvýšení povědomí o autismu. Druhému ročníku celorepublikové kampaně poskytl záštitu hejtman Jihomoravského kraje JUDr. Michal Hašek a také Asociace krajů České republiky, hlásí se tak k cíli kampaně – vyjádřit podporu lidem s poruchami autistického spektra (PAS) a jejich blízkým.

DRFG Arena bude do konce dubna zářit v modrých barvách. Důvod je jednoduchý. Tímto krokem vyjadřuje brněnský klub podporu Nadačnímu fondu Kometa, který má jako jednu ze svých náplní podporovat rodiny s dětmi s poruchami autistického spektra.

Proč zrovna modrá barva? Je symbolem komunikace – jedné ze tří oblastí, které jsou pro osoby s PAS problematické a pro vzájemné porozumění zcela zásadní. Svoji podporu lidem s PAS můžete vyjádřit modrým laděním oblečení nebo jeho doplňku, účastí na některé z akcí, nasvícením objektu na modro, atp. Informace o kampani, inspiraci k zapojení a registraci programu naleznete na portále platformy Naděje pro Autismus – www.nadejeproautismus.cz. Kampaň má svůj profil i na sociální síti Facebook.

Děkujeme partnerům, kteří nám umožnili se do této akce zapojit.